Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δεκατέσσερις νέοι υποψήφιοι με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα

Οι 14 νέες υποψηφιότητες με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Ανακοινώνονται σήμερα δεκατέσσερις νέες υποψηφιότητες στον δρόμο προς τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».

Πρόκειται για στελέχη που είχαν συμπορευθεί με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και συνεχίζουν μαζί και στις επερχόμενες. Είναι το πρώτο μέρος υποψηφιοτήτων με αυτά τα χαρακτηριστικά – θα ακολουθήσουν και άλλες .

1) Άρης Ζαμπουρίδης:

kzervas-ipopsifioi.014.jpeg

Ο Άρης Ζαμπουρίδης γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι παιδίατρος και Διδάκτωρ Ιατρικής Α.Π.Θ. Τέως Πρόεδρος Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος.  Είναι τακτικό μέλος του ΟΒΡΕΠΟΜ από το 2019. Δημιουργός και Διαχειριστής της ομάδας στο Facebook "Θεσσαλονίκη - Τα Καλά τα Στραβά και τα Ανάποδα" που σήμερα έχει περισσότερα από 76.000 μέλη.

2) Ιορδάνης Καμπούρογλου

kzervas-ipopsifioi.001.jpeg

Ο Ιορδάνης Καμπούρογλου γεννήθηκε το 1991 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Από το 2009 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον επιχειρηματικό τομέα. Είναι αντιπρόεδρος της σχολικής επιτροπής Α/βάθμιας εκπαίδευσης από το 2019 και μέλος της επιτροπής Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

3) Χρήστος Καραγιαννόπουλος

kzervas-ipopsifioi.011.jpeg

Ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης. Εργάστηκε στις εφημερίδες του εκδοτικού συγκροτήματος Βελλίδη, στην ΕΡΤ, στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε περιοδικά και ενημερωτικά σάιτ, ενώ δίδαξε σε μεταπτυχιακά τμήματα δημοσιογραφίας στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων. Για 22 χρόνια ήταν επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε στην ιδρυτική σύμπραξη της Δημοτικής Εταιρίας Πληροφόρησης και Θεάματος και της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικού Προβληματισμού και Παρέμβασης. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά και σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

4) Γιώργος Καραγκιαούρης

kzervas-ipopsifioi.005.jpeg

Ο Γιώργος Καραγκιούρης γεννήθηκε το 1985 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο τμήμα ηλεκτρονικών μηχανικών στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Από το 2013 και έπειτα εργάζεται στον χώρο του real estate και το 2016 δημιούργησε το δικό του επαγγελματικό γραφείο. Κατέχει τη θέση του γενικού γραμματέα στον Σύλλογο Μεσιτών, συμμετέχοντας ενεργά στις προσπάθειες προώθησης και επίλυσης των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο. Τα τελευταία χρόνια, συμμετέχει ενεργά στα κοινά της πόλης και είναι μέλος του Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσ/νικης(ΚΕΔΗΘ). Τις ελεύθερες ώρες του ασχολείται ερασιτεχνικά με το μπάσκετ.

5) Γιάννης Λιάπης

kzervas-ipopsifioi.006.jpeg

Ο Γιάννης Λιάπης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1981, μεγάλωσε στην Κάτω Τούμπα και αποφοίτησε από το 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης «Μανόλης Ανδρόνικος». Είναι βαλκανιολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών ΑΠΘ, και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Νομικής Σχολής ΔΠΘ. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και έχει γνώσεις σερβικών και τουρκικών. Σήμερα εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στην Αγιορειτική Εστία, ενώ στο παρελθόν έχει απασχοληθεί στον πολιτισμό, στον τουρισμό και στην εκπαίδευση. Ένθερμος υποστηρικτής της κοινωνικής προσφοράς, επιστρέφει αδιάλειπτα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και έχει υπάρξει ενεργό μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων.

6) Αλέξανδρος Μούστρας:

kzervas-ipopsifioi.009.jpeg

Ο Αλέξανδρος Μούστρας, με καταγωγή από το κατεχόμενο Ριζοκάρπασο της Κύπρου, γεννήθηκε το 1986 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το 12ο λύκειο Θεσσαλονίκης και είναι τελειόφοιτος τμήματος διοίκησης και οικονομίας σε ιδιωτική σχολή. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της εστίασης σε οικογενειακή επιχείρηση. Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό οργανισμού στον τομέα της καινοτομίας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Παράλληλα είναι υπεύθυνος marketing στο περιοδικό speak news. Πρόεδρος της Κυπριακής Εστίας Βορείου Ελλάδος από το 2018, με συνεχή συμμετοχή σε εθελοντικές και φιλανθρωπικές δράσεις. Ασχολήθηκε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον ποδοσφαιρικό όμιλο Μαλακοπής και στην Αθλητική Ένωση Τούμπας και σήμερα συνεχίζει στους παλαίμαχους της Α.Ε Τούμπας.

7) Άρτεμις Μπαλαμούτσου

kzervas-ipopsifioi.002.jpeg

Η Άρτεμις Μπαλαμούτσου γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Πτυχιούχος Νομικής του ΑΠΘ, παρακολούθησε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Εμπορικού Δικαίου και είναι μάχιμη Δικηγόρος από το 1997, διορισμένη στον Άρειο Πάγο, με εξειδίκευση στο Εμπράγματο Δίκαιο, το Δίκαιο του Κτηματολογίου και στο Δίκαιο Εξυγίανσης Επιχειρήσεων. Πέρα από την επαγγελματική της πορεία, έχει επιδείξει έντονο κοινωνικό έργο, με συμμετοχή σε διαφόρους Συλλόγους της πόλης, ενώ, ως πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων αγοριών συμμετέχει ενεργά στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων των παιδιών της και ιδίως με αυτόν της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, στον οποίο είναι πρόεδρος από το 2017. Από το 2019 είναι μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός».

8) Βενετία Μυρώνη Κούλαλη

kzervas-ipopsifioi.008.jpeg

Η Βενετία Μυρώνη Κούλαλη, σύζ. δρ. Γ. Κούλελη, πρ. Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Άγιος Δημήτριος», γεννήθηκε το 1957 και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής ΑΠΘ και δικηγόρος από το 1998 έως το 2020. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Δικηγόρων Θες/νίκης(2002-2005) και Γραμματέας της Επιτροπής διοίκησης εθνικού σταδίου του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου(2003-2004). Επίσης, διετέλεσε, μέλος, γραμματέας & πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων(1998-2006) και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων. Μέλος Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

9) Πολυζώης (Ζώης) Νάιδας

kzervas-ipopsifioi.013.jpeg

Ο Πολυζώης(Ζώης) Νάιδας ζει στη Θεσσαλονίκη, είναι συνταξιούχος και ασχολείται με τα κοινά της πόλης από το 2010. Ήταν αντιπρόεδρος της εταιρείας παραγωγής τροφίμων ΕΛΒΙΠΕΤ ΑΕ από το 1993 έως το 2010. Είναι τακτικό μέλος του ΔΣ των ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος των συλλόγων εφέδρων αξιωματικών Θες/νίκης και «οι Φίλοι της Παράδοσης».

10) Πολύκαρπος(Άκης) Παπαδόπουλος

kzervas-ipopsifioi.003.jpeg

Ο Πολύκαρπος(Άκης) Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1975, είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο, Ευθυμία Κρεμαστά και πατέρας δύο κοριτσιών. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στη Θεσ/νικη και στην Αμπούτζα της Νιγηρίας. Είναι μεταξύ άλλων νομικός σύμβουλος του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου(Μ.Γ.Σ) Καλαμαριάς «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» και του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Ν. Θεσ/νικης. Διετέλεσε επίσης δικηγόρος του Νομικού Γραφείου Θεσ/νικης της τράπεζας ALPHA BANK. Είναι τακτικό μέλος του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσ/νικης(ΚΕΔΗΘ), της Επιτροπής Κοινωνικής πολιτικής και αναπλ. μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μιλά αγγλικά και γερμανικά.

11) Κώστας Παρχαρίδης

kzervas-ipopsifioi.010.jpeg

Ο Κώστας Παρχαρίδης γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι ιδιοκτήτης της δραστήριας στο χώρο των εικαστικών τεχνών, Chalkos Gallery. Επίσης, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και σε άλλους τομείς του εμπορίου και των υπηρεσιών Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (MOMus). Ως ενεργός πολίτης προσπαθεί ατομικά, και μέσα από συλλογικότητες, να βελτιώσει την καθημερινότητα και την εικόνα της πόλης μας. Επιπλέον, τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η προβολή της ιστορίας της Θεσσαλονίκης, με έμφαση στη βυζαντινή της κληρονομιά. Είναι παντρεμένος με την αρχιτέκτονα Αμαλία Τσαμπάζη και έχουν ένα γιό, τον Αντώνη.

12) Σοφία Σαμαρά

kzervas-ipopsifioi.007.jpeg

Η Σοφία Σαμαρά γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη και έχει δύο παιδιά. Πτυχιούχος του ΑΠΘ με ειδίκευση στην ειδική αγωγή και στο e-government (ΣΕΛΜΕ, DARWIN COLLEGE KENT UK, Παν/μιο Κύπρου). Έχει υπηρετήσει ως εκπαιδευτικός πάνω από 35 έτη σε πειραματικά σχολεία, στον ΟΑΕΔ και σε ΙΕΚ. Το 2002 εκλέχθηκε -και επανεκλεγόταν έκτοτε - σύμβουλος Δ' Διαμερίσματος του Δήμου Θεσ/νίκης, διατελώντας αντιπρόεδρος το 2006 και πρόεδρος το 2013. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ των νοσοκομείων «Άγιος Παύλος», «Θεαγένειο», των ΔΣ των ΚΑΠΗ, της Κ.Ε.ΔΗ.Θ,  του ιδρύματος «Άγιος Στυλιανός» και αυτήν την αυτοδιοικητική περίοδο είναι μέλος του ΔΣ του ΟΒΡΕΠΟΜ του Δήμου Θεσσαλονίκης.

13) Νίκος Σδούγγος

kzervas-ipopsifioi.004.jpeg

Ο Νίκος Σδούγγος γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στο Καραμπουρνάκι. Φοίτησε στα Εκπαιδευτηρία Βασιλειάδη. Είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών της σχολής Ν.Ο.Π.Ε ΑΠΘ και Μεταπτυχιακού Διπλώματος της σχολής Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Από το 2012 έως το 2015 υπήρξε συνεργάτης του Κωνσταντίνου Ζέρβα κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αντιδήμαρχος. Εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση στην Νέα Μηχανιώνα, που δραστηριοποιείται στην εμπορία νωπών αλιευμάτων ενώ είναι μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιχθυεμπόρων Ν. Θες/νίκης. Διετέλεσε έφορος σε ερασιτεχνικά σωματεία καλαθοσφαίρισης, μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και της ΧΑΝΘ. Ήταν μέλος της ΠΑΣΠ και εκλεγμένο μέλος στη Ν.Ε Ά Θεσσαλονίκης της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Στο τελευταίο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εκλέχτηκε επιλαχών στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή. Από το 2019 είναι μέλος του Δ.Σ της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Σουντουλίδου και έχουν ένα γιο.

14) Παναγιώτης Φίτζιος

kzervas-ipopsifioi.012.jpeg

Ο Παναγιώτης Φίτζιος υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα. Είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής στοΑΠΘ. Κατέχει διδακτορικό δίπλωμα Εκκλησιαστικής Ιστορίας και έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Εθνικής Άμυνας του ΓΕΕΘΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιστορία και τελειόφοιτος του ΔΠΜΣ του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών στη «Διακυβέρνηση-Περιφερειακή Ανάπτυξη». Είναι επίσης απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και της Θεολογικής Σχολής AΠΘ. Είναι μέλος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής μέλος της επιτροπής Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΕΔΟΘ –ΑΔΕΔΥ από το 2017.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κακοκαιρία Elias: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι καταστροφές που έχει φέρει (ΦΩΤΟ)
Από το ρεύμα προς Πάτρα η κυκλοφορία στην Ολυμπία Οδό και προς τις δύο κατευθύνσεις, στο ύψος του Αιγίου
Κακοκαιρία Elias: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι καταστροφές που έχει φέρει (ΦΩΤΟ)