Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μαγνήτης για τους λάτρεις του κρασιού ο Χάρτης των Γεύσεων (ΦΩΤΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ολοκληρώνεται σε λίγη ώρα και ο φετινός Χάρτης των Γεύσεων

Δυναμική ήταν η επιστροφή τους Χάρτη των Γεύσεων, της σημαντικότερης οινικής εκδήλωση της Βόρειας Ελλάδας επιστρέφει για το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου στη Θεσσαλονίκη.

Φέτος, στη 19η διοργάνωσή του, πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη Hellexpo ενώ ολοκληρώνεται απόψε στις 20:00. 

Όπως αναμενόταν αποτέλεσε έναν τεράστιο μαγνήτη με τους λάτρεις τους κρασιού της Ελλάδας να σπεύδουν να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν τις νέες τάσεις.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα γνωστά οινοποιεία της χώρας αλλά και πολλά νεότερα, έως και πρωτοεμφανιζόμενα, εκπροσωπώντας όλες τις αμπελουργικές περιοχές της χώρας. Περισσότεροι από 120 οινοποιοί και αποσταγματοποιοί, καθώς και εισαγωγείς/διανομείς οίνων, υλικών οινοποίησης, συσκευασίας, asseccoirs κλπ. παρουσίασαν τα προϊόντα και τη δραστηριότητά τους. 

Με το Χάρτη των Γεύσεων να έχει καθιερωθεί ως το σημείο παρουσίασης των τελευταίων οινικών τάσεων, η εκδήλωση ξεχώρισε και σε επίπεδο «οινικής & γαστρονομικής εκπαίδευσης» είναι το πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που πάντα προτείνει. Οι επισκέπτες, με την είσοδο στην έκθεση είχαν τη δυνατότηα να παρακολουθήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις χωρίς πρόσθετο κόστος. 

Ο Χάρτης των Γεύσεων διοργανώθηκε από τη Wine Plus με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo φέροντας την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου, του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου και της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων. 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του TyposThes:

xartis-geusewn.jpg
xartis-geusewn1.jpg
xartis-geusewn4.jpg
xartis-geusewn3.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Η κυβέρνηση περιφρονεί την αυτοδιοίκηση – Πρέπει να αντιδράσουμε
Συνάντηση με δημάρχους της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Στο επίκεντρο η διαχείριση των υδάτων
Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Η κυβέρνηση περιφρονεί την αυτοδιοίκηση – Πρέπει να αντιδράσουμε
Έκτακτα μέτρα για εργαζομένους λόγω καύσωνα – Ποιες ώρες περιορίζονται οι μετακινήσεις
Το υπουργείο Εργασίας τονίζει ότι πρέπει να λαμβάνονται μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από τη θερμική καταπόνηση
Έκτακτα μέτρα για εργαζομένους λόγω καύσωνα – Ποιες ώρες περιορίζονται οι μετακινήσεις