Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Γαστρονομική εμπειρία στο Apallou με νέες δυνατές γεύσεις

Εντυπωσιάζει το νέο menu του Apallou

Δυναμική εμφάνιση έχει κάνει το νέο ανανεωμένο μενού του Apallou. Το αγαπημένο στέκι στο κέντρο της πόλης, παρουσίασε από την προηγούμενη εβδομάδα νέες γεύσεις με τον κόσμο να δείχνει πως αγκαλιάζει ό,τι δοκιμάζει.

Το μενού, που επιμελήθηκε ο σεφ, Πάνος Πήχας, αποτελείται απο δύο καρτέλες. Μία εστιατορική που σερβίρεται σε όλους τους χώρους του μαγαζιού και μία με το μενού του μπαρ, με finger food και γεύσεις που μπορούν να συνοδεύσουν ιδανικά το ποτό σας.

apalou.jpg
apalou3.jpg

Στον πάντα καλαίσθητο χώρου του Apallou που έχει μπει στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, εντυπωσιακά στολισμένο, μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε γεύσεις έτοιμες να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη.

apalou6.jpg
apalou8.jpg
apalou2.jpg

Ιδανική επιλογή ένα σεβίτσε για ορεκτικό, με ψάρι ημέρας, τσίλι, εσκαλόπ, πάσιον φρουτ και τσιπς ταπιόκα. Από τα κυρίως ήδη έχει καταφέρει να γίνει the talk of the town, το κριθαρότο γαρίδας, με μαστιχοτύρι με σουμάκ, σάλτσα ντομάτας και μπρίσκετς γαρίδας. Εναλλακτικά εγγύηση αποτελούν και τα κρέατα σε διάφορες κοπές.

Όσο για γλυκό, Ο Κήπος του Αpallou, με ναμελάκα σοκολάτας, κουλί κόκκινων φρούτων, αλμυρή καραμέλα, φύλλα σοκολάτας, κραμπλ αμυγδάλου και βρώσιμα λουλουδία, κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη μπουκιά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ