Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο στον περιφερειακό

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο στον περιφερειακό
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άντρας, ηλικίας 41 ετών

Ανακοίνωση σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το οποίο έγινε χθες στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης εξέδωσε η αστυνομία της πόλης. Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο έγινε νωρίς χθες το βράδυ όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν στο ρεύμα προς δυτικά, στο ύψος της Τριανδρίας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άντρας, ηλικίας 41 ετών.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Βραδινές ώρες χθες (20-12-2022), στο 14ο χλμ. της Περιφερειακής Οδού, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός και κινούταν στο ρεύμα προς δυτικά, ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία ασφαλείας, ανατράπηκε, προσκρούοντας στη συνέχεια σε διερχόμενο όχημα.

Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του προαναφερόμενου οδηγού και ο ελαφρύς τραυματισμός του 35χρονου οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλάζουν τα όρια για την απόκτηση χρυσής βίζας – Τι προβλέπει η τροπολογία

Φωτιά στην ανατολική Θεσσαλονίκη – Κάηκε παλιά δεξαμενή με μαζούτ