Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του στην Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του στην Καλαμαριά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει αγωγή

Στο ψυχιατρείο έχει μεταφερθεί ο 29χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη έπειτα από τη δολοφονία της 60χρονης μητέρας του. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος φαίνεται πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να λαμβάνει και αγωγή. Ο εγκλεισμός του στο ψυχιατρείο έγινε έπειτα από πρόταση του εισαγγελέα.

Σήμερα η σορός της ατυχής γυναίκας αναμένεται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία προκειμένου να γίνει η νεκροψία - νεκροτομή η οποία θα ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες της δολοφονίας. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα, φέρει χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, ένα κουζινομάχαιρο κατά τις πληροφορίες. Ακόμη, φέρεται να έχει δεχθεί και πολλά χτυπήματα με τα χέρια. Ο 29χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην Καλαμαριά στην οδό Παπαδιαμάντη. Η αστυνομία κλήθηκε λίγο πριν τις 17.30 για επεισόδιο σε διαμέρισμα. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή μια 60χρονη γυναίκα. Αρχικά προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ο γιος της ηλικίας 29 ετών. Τελικά η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. Προανάκριση διεξάγει η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: «Τσάκωσαν» 4 επιχειρήσεις μέσω delivery app - Φοροδιαφυγή 1 εκατ. ευρώ

«Τίτλοι τέλους» σχολίασε ο Ταχιάος για την απόφαση του ΣτΕ για το μετρό Θεσσαλονίκης