Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι και πρόστιμα για μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι και πρόστιμα για μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Περισσότεροι από 140 έλεγχοι έγιναν από αστυνομικούς σε καταστήματα της πόλης

«Σαφάρι» ελέγχων για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου έκαναν αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη. Συνολικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έγιναν 142 έλεγχοι και επιβλήθηκαν 13 πρόστιμα.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως συναρμόδια ελεγκτική Αρχή, πραγματοποιεί καθημερινά συστηματικούς και στοχευμένους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με σκοπό τη διασφάλιση της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χθες (25-01-2023) 142 ελέγχους για την αντικαπνιστική νομοθεσία και βεβαίωσαν συνολικά 13 σχετικές παραβάσεις, σε καπνίζοντες θαμώνες και υπεύθυνους διαχείρισης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι έλεγχοι για τη διασφάλιση της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Λάρισα: 15χρονοι επιτέθηκαν σε μαθητές Λυκείου - Είχαν και taser (ΦΩΤΟ)

Από σήμερα η καταβολή των αυξημένων συντάξεων – Αυξήσεις μέχρι και 7,75%