Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έκοψε βασιλόπιτα ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπ. Εσωτερικών

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Με άριστη συνεργασία λειτουργούμε ως μία ομάδα με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των πολιτών», δήλωσε ο κ. Καλαφάτης

«Στην περίοδο των δύο τελευταίων χρόνων, πρώτα εσείς, εργαζόμενες και εργαζόμενοι του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, εργαστήκατε και εργαστήκαμε για να προσθέσουμε στις αρμοδιότητές μας, ειδικά σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης. Είχαμε άριστη συνεργασία με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου προς όφελος των πολιτών.

Όπως άριστη ήταν και η συνεργασία μας με τους συναδέλφους άλλων υπουργείων. Σας ευχαριστώ όλους γι΄αυτό. Λειτουργούμε ως μία ομάδα, συνοδοιπόροι σε αυτόν τον κοινό σκοπό», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Τομέα, που έγινε στο Διοικητήριο.

kalafatis.jpg

Ο κ. Καλαφάτης ευχαρίστησε τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης και των υπηρεσιών που συστεγάζονται στο Διοικητήριο, για την εργατικότητα και την αποδοτικότητά τους για όλα τα χρόνια που εργάζονται στην υπηρεσία.

Παρέστησαν η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Μαρία Αντωνίου και η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Γεωργία Βαλατσού, καθώς και  οι Πρόεδροι των εποπτευόμενων φορέων, της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης κ. Τάσος Τζήκας, της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας κ. Κυριάκος Λουφάκης, της ΕΥΑΘ Α.Ε. κ. Άγις Παπαδόπουλος, της ΕΥΑΘ Παγίων κ. Γεώργιος Ιωαννίδης και ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕΔΑΚ κ. Ηλίας Περτζινίδης.

Το φλουρί “έπεσε” στο κομμάτι που έκοψε ο κ. Καλαφάτης για τον πολίτη.

kalafatis_3.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανατροπή από Ryanair: Τι λέει η εταιρεία για το σπασμένο παράθυρο σε πτήση από Θεσσαλονίκη
Δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας σχετικά με την πτήση θρίλερ – Πότε είχε γίνει επισκευή και συντήρηση στον κινητήρα του αεροσκάφους
Ανατροπή από Ryanair: Τι λέει η εταιρεία για το σπασμένο παράθυρο σε πτήση από Θεσσαλονίκη
Σακίρα: Έλαμψε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ - Το φόρεμα με 200.000 κρύσταλλα
Η Κολομβιανή σταρ επέλεξε μία custom δημιουργία Roberto Cavalli που χρειάστηκε πάνω από δύο εβδομάδες για να ολοκληρωθεί
Σακίρα: Έλαμψε στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ - Το φόρεμα με 200.000 κρύσταλλα