Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Καλημέρα» με διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό 3 + 1 περιοχές

Μέχρι ποια ώρα αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Αρκετά είναι τα προβλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού υπάρχει εκτάκτως σε 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ σε λίγη ώρα θα υπάρξει και ακόμη μια διακοπή, η οποία είναι προγραμματισμένη από την ΕΥΑΘ προκειμένου να γίνουν εργασίες.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:

Διακοπή υπάρχει στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος στην οδό Ηπείρου 25 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πυλαία, λόγω προβλήματος στις οδούς Σταδίου και 19ης Μαΐου το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Διακοπή υπάρχει και στο Ντεπώ, λόγω προβλήματος στις οδούς Αριστομένη Προβελεγγίου και Μαρασλή, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Σημειώνεται ότι σε λίγη ώρα θα υπάρξει ακόμη μια διακοπή, αυτή τη φορά στην περιοχή του κέντρου και της Άνω Πόλης. Πρόκειται για προγραμματισμένη διακοπή από την ΕΥΑΘ προκειμένου να γίνουν εργασίες για την τοποθέτηση παροχόμετρου. Η διακοπή θα ξεκινήσει στις 09:00 και αναμένεται να διαρκέσει συνολικά 5 ώρες. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 31/1/2023 από τις 9:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης παροχόμετρου για τις ανάγκες εγκατάστασης του συστήματος SCADA Ύδρευσης Φ300 στην συμβολή των οδών Κασσάνδρου με Προφήτη Ηλία, του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αγίου Δημητρίου–Αγίας Σοφίας–Βλατάδων–Επιμενίδου–Ησιόδου–Πυλαίας–Πολιορκήτου και Βενιζέλου, καθώς και στις παρακείμενες οδούς, στην περιοχή Άνω Πόλης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρεις στους τέσσερις εργαζομένους είχαν ερωτική σχέση με συνάδελφο
Το εύλογο ερώτημα είναι γιατί η πλειονότητα των ερωτηθέντων εγκρίνει τις ενδοεργασιακές σχέσεις, ενώ αυτές οδηγούν κατά κανόνα σε... μπελάδες
Τρεις στους τέσσερις εργαζομένους είχαν ερωτική σχέση με συνάδελφο
Σεούλ: Ζέβρα το έσκασε από ζωολογικό κήπο και περιφερόταν στους δρόμους (VIDEO)
Η ζέβρα φαίνεται να περνά ανάμεσα σε αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στο φανάρι, ενώ πεζοί έκπληκτοι κοιτούσαν το ζώο
Σεούλ: Ζέβρα το έσκασε από ζωολογικό κήπο και περιφερόταν στους δρόμους (VIDEO)