Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Με το μήνυμα «Ποτέ ξανά» σήμερα τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ (VIDEO)

Για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του 19χρονου στην περιοχή της Χαριλάου

Το μήνυμα «Ποτέ ξανά» αναγράφεται σήμερα στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ αλλά και σε όλες τις στάσεις τηλεματικής στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια κίνηση του οργανισμού συγκοινωνιών για να τιμηθεί η μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν ένα χρόνο σαν σήμερα στην περιοχή της Χαριλάου σε επίθεση που έγινε από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η συμβολική κίνηση του ΟΑΣΘ γίνεται σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις του Όνομα του Άλκη», προκειμένου να τονιστεί ότι ο Άλκης θα πρέπει να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας.

Δείτε το video της ΕΡΤ:

oasth_pote_xana_2.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ «την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής να μην γίνει η αυριανή ψηφοφορία ανά πρόσωπο και αδίκημα»
Προανακριτική για Τέμπη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει από την αυριανή ψηφοφορία
Μερτς: «Το Ισραήλ κάνει τη βρώμικη δουλειά για όλους μας με τις επιθέσεις στο Ιράν»
Είμαστε και εμείς θύματα αυτού του καθεστώτος. Αυτό το καθεστώς των μουλάδων έχει φέρει τον θάνατο και την καταστροφή στον κόσμο
Μερτς: «Το Ισραήλ κάνει τη βρώμικη δουλειά για όλους μας με τις επιθέσεις στο Ιράν»