Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: 12 τραυματίες από τα Τέμπη σε Νοσοκομεία - Η κατάστασή τους

Θεσσαλονίκη: 12 τραυματίες από τα Τέμπη σε Νοσοκομεία - Η κατάστασή τους
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η κατάσταση των τραυματιών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύονται οκτώ τραυματίες της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών, οι πέντε από αυτούς θα πάρουν σήμερα εξιτήριο. Το σύνολο των τραυματιών νοσηλεύονται στη χειρουργική κλινική και δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Σε ό,τι αφορά τον 22χρονο, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, νωρίς το πρωί μπήκε στο χειρουργείο. Οι πλαστικοί χειρουργοί προσπαθούν να αποκαταστήσουν κάποια σημάδια, εγκαύματα, που έχει στο πρόσωπο και στο σώμα. Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου νοσηλεύονται επίσης ένας 50χρονος άνδρας και μια 54χρονη γυναίκα, στη χειρουργική κλινική με εκδορές χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Σχετικά με την 22χρονη, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παπανικολάου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εγκαύματα, η κατάστασή της παραμένει σταθερή.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ3:

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια αύριο για το Ιατρείο Πόνου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Πρώτες επίσημες επισκέψεις του Βασιλιά Καρόλου σε Γαλλία και Γερμανία