Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Μαθήτριες, μαθητές έπαιξαν φορώντας φανέλες όλων των ομάδων (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Μαθήτριες, μαθητές έπαιξαν φορώντας φανέλες όλων των ομάδων (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το δυνατό μήνυμα μαθητών κατά της βίας - Συμμετείχαν σε παιχνίδι ποδοσφαίρου φορώντας φανέλες όλων των ομάδων

Τα παιδιά είναι ελπίδα για το μέλλον, τα παιδιά δε βλέπουν χρώματα, το μόνο, που θέλουν είναι να υπάρχουν όλοι οι φίλαθλοι ποδοσφαίρου μαζί μακριά από τη βία και την τοξικότητα.

Ένα πολύ όμορφο μήνυμα κατά της βίας έστειλε χθες το 4ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης, με ποδοσφαιρικό παιχνίδι όπου κάθε μαθητής φορούσε την φανέλα άλλης ομάδας από την Super League και την Super League 2 με σκοπό να γίνει η αρχή.

«Ο αθλητισμός μας ενώνει. Μπορούμε να συνυπάρχουμε σαν συμπαίκτες, όλες οι ομάδες της Super League 1 και της Super League 2. Ο μόνος αντίπαλος είναι η βία», ανέφερε ο γυμναστής του 4ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, Δημήτρης Δεληγιάννης ενώ τα δικά τους μηνύματα έστειλαν οι μαθητές, που συμμετείχαν στον πολύχρωμο αυτόν αγώνα.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Οδηγός Γερανού ΕΛΑΣ: Μου φώναζαν «εδώ θα καείς ζωντανός» - Αν σταματούσα θα πέθαινα

Οι 9 διάσημες γυναίκες που ξεκίνησαν την καριέρα τους ποζάροντας στο Playboy (ΦΩΤΟ)