Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Θυελλώδεις άνεμοι πνέουν στην πόλη – Έπεσαν 5 δέντρα

Θεσσαλονίκη: Θυελλώδεις άνεμοι πνέουν στην πόλη – Έπεσαν 5 δέντρα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί – Προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση στα ανατολικά της πόλης

Προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης με πτώσεις δέντρων έχουν προκληθεί από τους πολύ ισχυρούς ανέμους που ξεκίνησαν να πνέουν στην πόλη κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, από τις 06:30 το πρωί και μετά έχουν σημειωθεί συνολικά 5 πτώσεις δέντρων σε διάφορες περιοχές της πόλης. Αναλυτικά, δύο πτώσεις σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 1 στην περιοχή του Γερμανικού Ινστιτούτου, 1 στην Άνω Πόλη και 1 στο αεροδρόμιο.

Σημειώνεται ότι από τις πτώσεις των δέντρων δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή υλικές ζημιές, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις σημειώθηκαν μικρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων και των πεζών από τα σημεία στα οποία σημειώθηκαν οι πτώσεις. Σε όλες τις περιπτώσεις επενέβησαν υπηρεσίες της Πυροσβεστικής αλλά και του δήμου Θεσσαλονίκης για την απομάκρυνση των δέντρων.

Στο μεταξύ, διακοπές ηλεκτροδότησης καταγγέλλουν από νωρίς κάτοικοι σε περιοχές της Καλαμαριάς, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη έχει πέσει στους 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ επικρατούν λίγες νεφώσεις. Στην εξέλιξη της ημέρας αναμένεται ηλιοφάνεια, ενώ οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ.

Δείτε video από την ΕΡΤ:

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η Υγεία στο κρεβάτι του πόνου: Μήνες αναμονής για χειρουργείο

Θεσσαλονίκη: Τρόμος σε μίνι μάρκετ - Ληστεία με όπλο, έκλεψε 350 ευρώ και τσιγάρα