Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Εξωσχολικοί μπούκαραν σε σχολείο και τραυμάτισαν καθηγήτρια

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Απίστευτο περιστατικό σε ΕΠΑΛ - Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε η καθηγήτρια

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε χθες σε ΕΠΑΛ στην περιοχή του Ευόσμου, όπου δύο εξωσχολικοί μπήκαν μέσα σε σχολική αίθουσα κατά τη διάρκεια του μαθήματος και τραυμάτισαν μια καθηγήτρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό έγινε χθες στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος δύο εξωσχολικοί μπήκαν μέσα στην αίθουσα. Η 62χρονη καθηγήτρια που παρέδιδε μάθημα, τους πλησίασε και τους ζήτησε να αποχωρήσουν. Τότε ένας από αυτούς κλώτσησε δυνατά την πόρτα, με αποτέλεσμα η καθηγήτρια να τραυματιστεί στην κοιλιά.

Μετά το περιστατικό, η 62χρονη καθηγήτρια κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων στην Αστυνομία. Το περιστατικό ερευνάται από το ΑΤ Κορδελιού – Ευόσμου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανατροπή από Ryanair: Τι λέει η εταιρεία για το σπασμένο παράθυρο σε πτήση από Θεσσαλονίκη
Δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας σχετικά με την πτήση θρίλερ – Πότε είχε γίνει επισκευή και συντήρηση στον κινητήρα του αεροσκάφους
Ανατροπή από Ryanair: Τι λέει η εταιρεία για το σπασμένο παράθυρο σε πτήση από Θεσσαλονίκη