Με ανάρτησή της στα Social Media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του, πρώην προέδρου του συλλόγου, Πέτρου Καλαφάτη, ο οποίος έφυγε σήμερα (4/4) από τη ζωή.
«Ο Πέτρος Καλαφάτης υπήρξε από τους επιδραστικότερους παράγοντες του Συλλόγου με έντονη συνεισφορά σε μεγάλες επιτυχίες σε διαφορετικές μάλιστα περιόδους. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση.
Ο εκλιπών, θείος του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρου Καλαφάτη, βρέθηκε αρχικά στην προεδρία του ΠΑΟΚ από το 1984 μέχρι το 1986 και βίωσε σημαντικές επιτυχίες, με πιο σπουδαία την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος, το 1985, δεύτερου στην Ιστορία του συλλόγου. Ακόμη, ο Καλαφάτης ήταν πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» το 1998 και τη διετία 2001-03.
Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
- Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε ΙΧ σε αγροτική περιοχή
- Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία για 5 ώρες την Πέμπτη – Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ
- Θεσσαλονίκη: Ληστεία με μαχαίρι σε mini market – Λεία πάνω από 9.500 ευρώ (VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος για δύο γυναίκες που εξαφανίστηκαν από την Ευκαρπία