Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αγοράκι κατάπιε πιόνι από γνωστό παιχνίδι – Το έσωσαν οι γιατροί

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Υπεβλήθη άμεσα σε επέμβαση για την αφαίρεση του αντικειμένου, το οποίο ήταν σε δύσκολο σημείο

Συναγερμός επικράτησε χθες, Τρίτη, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης καθώς τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στα επείγοντα ένα αγοράκι μόλις 4,5 ετών το οποίο είχε καταπιεί ένα παιχνίδι!

Συγκεκριμένα, έπειτα από τις ακτινογραφίες και τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το αγοράκι είχε καταπιεί ένα μεταλλικό σκυλάκι το οποίο προερχόταν από γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι. Το ξένο σώμα έπρεπε να αφαιρεθεί επειγόντως, καθώς ήταν σε αρκετά δύσκολο σημείο.

Εν τέλει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θέμα αντιμετωπίστηκε χθες το πρωί. Το παιδί υπεβλήθη σε οισοφαγοσκόπηση, μια μέθοδο που εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση οξέων αποφράξεων του ανώτερου πεπτικού στα παιδιά. Αφού του έγινε γενική αναισθησία, το αντικείμενο αφαιρέθηκε από τον οισοφάγο του αγοριού.

Δείτε την χαρακτηριστική ακτινογραφία. 

ippokrateio-1.jpg

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την επέμβαση το αγοράκι είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκράτειου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος η έκτακτη γραμμή «Μ1» του ΟΑΣΘ - Πότε ανοίγει ξανά το Μετρό
Ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα το έκτακτο σχέδιο του ΟΑΣΘ που κάλυψε τη διακοπή λειτουργίας του Μετρό – Στο 97,5% η αξιοπιστία των δρομολογίων
Θεσσαλονίκη: Τέλος η έκτακτη γραμμή «Μ1» του ΟΑΣΘ - Πότε ανοίγει ξανά το Μετρό