Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συναυλία για τα Τέμπη – Ράγισε καρδιές ο πατέρας της Φραντσέσκας (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να στηρίξει τη φιλανθρωπική συναυλία, αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/5) στη Θεσσαλονίκη. Πλήθος κόσμου έσπευσε να στηρίξει τη φιλανθρωπική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Μύλου.

Ο Δημήτρης Μπέζας, πατέρας της 20χρονης Φραντσέσκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα, με τη συνοδεία ενός κιθαρίστα, τραγούδησε το τραγούδι της κόρης του «Three years later», στο οποίο η νεαρή είχε γράψει τους στίχους και τη μουσική.

“Απόψε δεν είναι μια βραδιά για πολλά λόγια, σήμερα με τη μουσική και τη φωνή μας θα στείλουμε την αγάπη μας και όλη τη θετική μας ενέργεια, όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο πιο δυνατά γίνεται, είμαι βέβαιος ότι και οι άγγελοί μας αυτό θα ήθελαν και επίσης ότι μας βλέπουνε και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ” είπε ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος.

Στη συναυλία πήραν μέρος οι Laurus Nobilis, Black Hole Band, Guilty, G. Goudonas και G. Paul Band, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «Η Λάμψη».

Δείτε το video:

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»