Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 18χρονο οδηγό στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί κοντά στο Πλαγιάρι

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 18χρονος σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Πλαγιαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα έγινε περίπου στις 08:00 το πρωί στην προέκταση της οδό 28ης Οκτωβρίου, στην κατεύθυνση από το Πλαγιάρι προς τη Θεσσαλονίκη. Ο 18χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα η οποία για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας της και χτύπησε πάνω σε τσιμεντένιο κυκλικό αγωγό αποχέτευσης.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να χάσει τη ζωή του ο 18χρονος. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε ανακοίνωσή της για το θέμα, η αστυνομία αναφέρει:

Πρωινές ώρες σήμερα (24-05-2023) στην προέκταση της 28ης Οκτωβρίου, με κατεύθυνση από Πλαγιάρι προς Θεσσαλονίκη, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο αγωγό αποχέτευσης με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους