Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Ασφαλτοστρώσεις σε τρεις δρόμους – Πού και πότε θα γίνουν

Θεσσαλονίκη: Ασφαλτοστρώσεις σε τρεις δρόμους – Πού και πότε θα γίνουν
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το πρόγραμμα των εργασιών στο οδικό δίκτυο που θα γίνουν από το δήμο Θεσσαλονίκης τις επόμενες μέρες

Συνεχίζεται η αναβάθμιση του οδικού δικτύου του Δήμου Θεσσαλονίκης με ασφαλτοστρώσεις σε τρία σημεία από τις 28 έως τις 31 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις:

1. Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στην οδό Μακένζι Κινγκ (από την πλατεία Αγίας Σοφίας έως την οδό Παύλου Μελά) και στην οδό Κεραμοπούλου (από τη διασταύρωσή της με την οδό Πατριάρχου Ιωακείμ έως την πλατεία Αγ. Σοφίας).

2. Την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 στην οδό Μυστακίδη (από τη διασταύρωσή της με την οδό Γυμνασιάρχου Μικρού έως τη διασταύρωσή της με την οδό Γ. Αγγέλου)

3. Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στην οδό Ανακρέοντος (από τη διασταύρωσή της με την οδό Παπαναστασίου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Μυστακίδη)

Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 7:00 μέχρι τις 19:00. Κατά τις ώρες των εργασιών θα υπάρχει αποκλεισμός των οδών όπου πραγματοποιείται η ασφαλτόστρωση και η κυκλοφορία θα γίνεται από τις παράπλευρες οδούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αντώναρος: Έβλεπα τη διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν το έλεγα, για να δίνω ελπίδες

Νίκος Ξυδάκης: «Μέρος του πληθυσμού που ψήφισε ΝΔ έχει ομίχλη στα μυαλά» (VIDEO)