Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η αγόρευση της εισαγγελέως για τη δολοφονία του Άλκη

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η αγόρευση της εισαγγελέως για τη δολοφονία του Άλκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Έδειξε» ενοχή και για τους 12 κατηγορούμενους, τονίζοντας ότι «για τον θάνατο του Άλκη φταίνε όλοι, ανάλογα με τη συμμετοχή τους»

Συνεχίζεται σήμερα η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Η διαδικασία, που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη και διεκόπη ύστερα από έξι ώρες αγόρευσης, αναμένεται μακρά καθώς όπως ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός, μέχρι στιγμής έχει ολοκληρώσει το 1/3 της πρότασής της.

Η ίδια, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «έδειξε» ενοχή και για τους 12 κατηγορούμενους, τονίζοντας ότι «για τον θάνατο του Άλκη φταίνε όλοι, ανάλογα με τη συμμετοχή τους». Χαρακτήρισε την άγρια οπαδική επίθεση οργανωμένη και προσχεδιασμένη και, μάλιστα, με ανθρωποκτόνο δόλο. «Πήγαν αρματωμένοι σαν αστακοί, μαυροντυμένοι για να μοιάζουν με τον θάνατο», είπε η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα, με τους δράστες να ενεργούν ως «καλοί και πειθαρχημένοι στρατιώτες, ορμώμενοι από πάθη, φανατισμό και μίσος».

«Εάν υπήρχε ίχνος ανθρωπιάς θα είχαν επιδείξει έλεος ή μετάνοια. Συνέχισαν, όμως, μέχρι το τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου, με λυσσαλέο μίσος και σκοπό την αφαίρεση ζωής. Αρκεί να πάρουν εκδίκηση για την ικανοποίηση του "εγώ" τους», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η κ. Κλιάμπα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έργα και κλειστές λωρίδες στο δρόμο της Χαλκιδικής – Σε ποια σημεία

Εκλογές 2023: Συνεδριάζει η Διακομματική Επιτροπή για τους όρους του debate