Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Με 250 ευρώ κέρδισαν 4,2 εκατ. στο ΤΖΟΚΕΡ – Πού παίχτηκε το χρυσό δελτίο

Θεσσαλονίκη: Με 250 ευρώ κέρδισαν 4,2 εκατ. στο ΤΖΟΚΕΡ – Πού παίχτηκε το χρυσό δελτίο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Επένδυσαν 250 ευρώ και δικαιώθηκαν κερδίζοντας το ποσό των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ στο Τζόκερ

Μπορεί χθες να ήταν Τρίτη και 13, ωστόσο, μόνο γρουσούζικη δεν ήταν για υπερτυχερούς από τη Θεσσαλονίκη που «επένδυσαν» στο ΤΖΟΚΕΡ και δικαιώθηκαν.

Ειδικότερα, το «χρυσό» δελτίο που κερδίζει 4,2 εκατομμύρια ευρώ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, παίχτηκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Τσιμισκή 15. Οι υπερτυχεροί έπαιξαν σύστημα 500 στηλών, το οποίο κοστίζει 250 ευρώ, κι έτσι πέτυχαν τους έξι τυχερούς αριθμούς!

Εκτός από την επιτυχία στην πρώτη κατηγορία, το χρυσό δελτίο πρόσθεσε στα κέρδη του και περίπου 21.000 ευρώ από τις δύο επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ (5αρια).

Συνολικά στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν άλλοι πέντε νικητές από ΠεριστέριΧαλκίδαΠτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη και Κρύα Βρύση Γιαννιτσών που κέρδισαν από 10.524 ευρώ έκαστος.

 

Στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ αύριο, Πέμπτη, οι οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας θα διεκδικήσουν τουλάχιστον 600.000 ευρώ.

Δείτε τους τυχερούς αριθμούς της Τρίτης. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Γλυκά Νερά: «Όχι» στο αίτημα Αναγνωστόπουλου να παραιτηθεί από την έφεση

Καλαμάτα: ΙΧ παρέσυρε δύο 15χρονα παιδιά σε πατίνι - Η στιγμή του ατυχήματος (VIDEO)