Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Σήκωσαν» 8 ανενεργά περίπτερα από γειτονιές στη δυτική Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Θα ακολουθήσουν ακόμη δύο μέσα στις επόμενες μέρες – Σε ποια σημεία ελευθερώθηκε δημόσιος χώρος

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, οι εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης του κοινόχρηστου περιβάλλοντος αστικού χώρου με στόχο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα, την ασφάλεια  και την λειτουργικότητα σε κάθε γειτονιά.

Στο πλαίσιο αυτό του στόχου εντάσσονται και οι διαρκείς προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την απομάκρυνση ανενεργών περιπτέρων τα οποία εμπόδιζαν την κυκλοφορία των πεζών, υποβάθμιζαν την εικόνα του Δήμου αποτελώντας διαρκείς εστίες μόλυνσης αλλά και πολλών κινδύνων για τους πολίτες.

Για όλους αυτούς τους λόγους, τις τελευταίες ημέρες συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, απομάκρυναν από τα πεζοδρόμια  8 ανενεργά περίπτερα, τα οποία καταλάμβαναν δημόσιο χώρο.

«Δουλεύουμε καθημερινά για να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο λειτουργική, απελευθερώνοντας ολοένα και περισσότερο δημόσιο χώρο για τους δημότες. Κάθε τετραγωνικό ελεύθερου χώρου που επιστρέφει στους πολίτες είναι ένα ακόμη κερδισμένο στοίχημα για τη διοίκηση του Δήμου και μια ακόμη υλοποίηση των δεσμεύσεων που λάβαμε απέναντι στους δημότες μας. Συνεχίζουμε καθαρά, αποτελεσματικά και υπεύθυνα, για τον Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου που αγαπάμε και θέλουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Τα περίπτερα απομακρύνθηκαν από τις εξής τοποθεσίες:

28ης Οκτωβρίου και Κύπρου (Εύοσμος).

Μαιάνδρου και Πατρών (Εύοσμος).

Καραολή & Δημητρίου, έναντι ΔΟΥ Αμπελοκήπων (Εύοσμος).

Καραολή & Δημητρίου, συμβολή με Παπάγου (Εύοσμος).

Φιλίππου Φλώρου και Μουσών (όρια Ευόσμου - Ελ. Κορδελιού).

Φιλίππου Φλώρου & Καραμανλή (Ελ. Κορδελιό).

Πάρκο Σμύρνης (Ελ. Κορδελιό).

Αντ. Τρίτση (Εύοσμος)

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα απομακρυνθούν άλλα δύο περίπτερα σε Εύοσμο και Κορδελιό στις οδούς:

Αγαμέμνωνος (κυκλικός κόμβος - Εύοσμος).

Μοναστηρίου (Ελ. Κορδελιό).

Δείτε τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

periptera_evosmos_1.jpeg
periptera_evosmos_2.jpeg
periptera_evosmos_3.jpeg
periptera_evosmos_4.jpeg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τα ακριβά ενοίκια φέρνουν στροφή στην συγκατοίκηση για φοιτητές
Οι γονείς δυσκολεύονται να επωμιστούν το κόστος – Τι αναφέρει στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ο μεσίτης Κώστας Γεωργάκος
Θεσσαλονίκη: Τα ακριβά ενοίκια φέρνουν στροφή στην συγκατοίκηση για φοιτητές