Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό έμειναν εκτάκτως 4 περιοχές – Διακοπές ΕΥΑΘ

Μέχρι ποια ώρα αναμένεται να έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα και η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού υπάρχει σε εξέλιξη σε 4 περιοχές της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:

Διακοπή υπάρχει στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μπουμπουλίνας το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Βούλγαρη, λόγω προβλήματος στην οδό Υψηλάντου 18 το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.

Διακοπή υπάρχει και στον Εύοσμο. Το πρόβλημα είναι στην οδό Καπετάν Άγρα 4 και επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Νεάπολη, λόγω προβλήματος στις οδούς Καλλικράτειας και Μπινιώρη το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ