Συνολικά 26 συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών έγιναν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της πόλης από τις 25 Ιουλίου μέχρι και σήμερα, 1η Αυγούστου. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από απογευματινές ώρες της 25-07-2023 έως πρωινές ώρες σήμερα (01-08-2023), αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές του Νομού, συνολικά είκοσι έξι (26) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.