Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Κυνηγητό για την σύλληψη 17χρονου που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς

Θεσσαλονίκη: Κυνηγητό για την σύλληψη 17χρονου που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η σύλληψη έγινε στην Εγνατία Οδό

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (14-08-2023), 17χρονο αλλοδαπό για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, στην Εγνατία Οδό (ύψος κόμβου Ασπροβάλτας) εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο, ο οποίος σε σήματα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πλην όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει πεζός. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίσθηκαν 2 μεταφερόμενοι αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας ανήλικος, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίσθηκε ένα ζευγάρι πινακίδων κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σακελλαροπούλου: «Ο λαός μας πάντοτε αντλούσε παρηγοριά και δύναμη από την Παναγία»

Μητσοτάκης στην Τήνο: «Πρόσεξε τα κορδόνια σου», είπε σε δημοσιογράφο