Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι οπαδοί της Χαρτς που συνελήφθησαν στην Τούμπα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι οπαδοί της Χαρτς που συνελήφθησαν στην Τούμπα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων προτού εισέλθουν στις κερκίδες του γηπέδου

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις Σκωτσέζοι οπαδοί της Χαρτς που συνελήφθησαν πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Δύο εξ αυτών παραπέμφθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών (εντοπίστηκαν πάνω τους μικροποσότητες κοκαΐνης) και ορίστηκε ρητή δικάσιμος.

Οι άλλοι δύο που συνελήφθησαν για κατοχή καπνογόνου και πυρσού οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και ελλείψει διερμηνέα αγγλικής γλώσσας, η υπόθεσή τους αναβλήθηκε για τη Δευτέρα, με το δικαστήριο να αίρει την κράτησή τους. Κατηγορούνται για κατοχή αντικείμενων με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Αθλητικού Νόμου.

Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων προτού εισέλθουν στις κερκίδες του γηπέδου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Εργασίες καθαρισμού αύριο στην Ε.Ο Μουδανιών και Συνδετήρια Οδό

Θεσσαλονίκη: Υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη ο Νίκος Νυφούδης