Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Διακινητές έκρυβαν αλλοδαπούς σε σπίτι στη Σταυρούπολη

Θεσσαλονίκη: Διακινητές έκρυβαν αλλοδαπούς σε σπίτι στη Σταυρούπολη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο 23χρονοι – Τι βρέθηκε από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες (10-09-2023) δύο 23χρονους αλλοδαπούς (από τη Συρία) οι οποίοι ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς και διευκόλυνσης διαμονής παράτυπων μεταναστών, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο ύψος της Αερογέφυρας Σταυρούπολης, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των συλληφθέντων μετέφερε παράνομα δύο (2) αλλοδαπούς (από τη Συρία) οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα και έπειτα από σχετική ενημέρωση του Κέντρου Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της ίδιας Διεύθυνσης οδηγήθηκαν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Σταυρούπολης όπου διαπίστωσαν ότι σε διώροφο κτίσμα, ο έτερος συλληφθείς διευκόλυνε την παραμονή σε τρεις (3) αλλοδαπούς (επίσης από τη Συρία) που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν, το όχημα μεταφοράς, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.458 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σακελλαροπούλου από το Σουφλί: «Στις δυσκολίες πρέπει να παραμένουμε μαζί»

Νεκρός ανασύρθηκε 79χρονος λουόμενος από παραλία της Θεσσαλονίκης