Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζητά να φύγει από το σχολείο του ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Ζητά να φύγει από το σχολείο του ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Του επιτέθηκαν περίπου 10 άτομα με μπουνιές και κλωτσιές – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Αίτηση μετεγγραφής σε άλλο σχολείο έχουν καταθέσει οι γονείς του 17χρονου μαθητή ο οποίος χθες, Δευτέρα, το μεσημέρι δέχτηκε επίθεση από ομάδα 10 ατόμων, ανάμεσα στους και συμμαθητές του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, οι γονείς του 17χρονου έχουν καταθέσει ήδη αίτηση μετεγγραφής του παιδιού σε άλλο σχολείο. Η αίτηση αυτή φέρεται να έχει γίνει δεκτή.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των περίπου 10 ανηλίκων επιτέθηκε στον 17χρονο μαθητή έξω από το σχολείο του, το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα στα 10 περίπου άτομα ήταν και συμμαθητές του αλλά και εξωσχολικοί. Όλοι μαζί χτύπησαν τον 17χρονο με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα. Ο ανήλικος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου και νοσηλεύεται.

Δείτε το video της ΕΡΤ:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θρήνος στη Χαλκιδική: Πέθανε ο Βαγγέλης Μισαηλίδης – «Ήδη λείπεις από όλους»

Αυγέρη για Φίλη: Κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)