Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διέλυσαν παιδικά παιχνίδια σε ψιλικατζίδικο – Ζημιά πάνω από 15.000 ευρώ

Δικογραφίες σε βάρος τριών νεαρών σχηματίστηκαν από την αστυνομία

Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης περιπτώσεις κλοπών και φθορών σε μηχανήματα (παιδικά παιχνίδια) στην περιοχή της Τούμπας. Συγκεκριμένα, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος 3 νεαρών που έκλεψαν κερματοδέκτες παιδικών μηχανημάτων έξω από ψιλικατζίδικο στην Τούμπα και προκάλεσαν ζημιές που φέρονται να ξεπερνούν σε αξία τις 15.000 ευρώ.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας - Τριανδρίας εξιχνίασαν περιπτώσεις κλοπών και φθορών, που έλαβαν χώρα στην περιοχή αρμοδιότητάς τους.

Ειδικότερα, σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος τριών νεαρών, δύο ημεδαπών κι ενός αλλοδαπού, καθώς στα τέλη Αυγούστου του 2023, αφαίρεσαν κερματοδέκτες και προκάλεσαν φθορές σε δεκαπέντε (15) συνολικά μηχανήματα (παιδικά παιχνίδια), που βρισκόταν έξω από κατάστημα ψιλικών, στην περιοχή της Τούμπας.

Η λεία τους ανέρχεται σε 550 ευρώ, ενώ οι φθορές που προκάλεσαν, σύμφωνα με δηλώσεις του παθόντα, ξεπερνούν τις 15.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στο αρμόδιο Εισαγγελέα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ