Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Αυξημένη κίνηση σε ΚΤΕΛ, διόδια, τρένα – Φεύγουν οι ψηφοφόροι

Θεσσαλονίκη: Αυξημένη κίνηση σε ΚΤΕΛ, διόδια, τρένα – Φεύγουν οι ψηφοφόροι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αυξημένη η κίνηση από όσους ταξιδεύουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Γεμάτος φοιτητές που ταξιδεύουν κυρίως προς τη νότια Ελλάδα είναι σήμερα ο Σταθμός Μακεδονία των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ενώ αύριο και την Κυριακή αναμένεται να αυξηθούν οι ταξιδιώτες προς τους κοντινούς προορισμούς. Από όσους ταξιδεύουν μακριά πάντως οι μισοί δήλωσαν διστακτικοί να ξαναταξιδέψουν τη δεύτερη Κυριακή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στα διόδια των Μαλγάρων η κίνηση αυξάνεται σταδιακά και η τροχαία συνιστά ευλαβική τήρηση του ΚΟΚ για ασφαλείς μεταφορές.

Όσον αφορά την Hellenic Train, η εταιρία ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια από Αθήνα – Θεσσαλονίκη- Αθήνα θα εκτελούνται με λεωφορεία στη διαδρομή Λιανοκλάδι- Θεσσαλονίκη – Λιανοκλάδι. Επίσης με λεωφορεία θα εκτελούνται τα δρομολόγια από Λιτόχωρο – Λάρισα – Λιτόχωρο και Λιανοκλάδι- Καλαμπάκα – Λιανοκλάδι.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Δάσος» με 625 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε σε χωριό της Φωκίδας

Εθνική Τράπεζα: «Φρενάρει» η οικονομική δραστηριότητα στο 4ο τρίμηνο του έτους