Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέο διαγνωστικό κέντρο έκανε εγκαίνια στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για το 8ο Κέντρο του Ομίλου Euromedica στη Θεσσαλονίκη

Tα εγκαίνια του νέου, υπερσύγχρονου Διαγνωστικού Κέντρου Euromedica Λευκός Πύργος, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κας Βούλας Πατουλίδου, της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Μελίνας Δερμετζοπούλου, του πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Euromedica κ. Τάκη Δουμάνογλου, μελών της διοίκησης του Ομίλου, ιατρών και συνεργατών.

Το Κέντρο, επί της οδού Παύλου Μελά 1, βρίσκεται κυριολεκτικά στο κέντρο της πόλης και αποτελεί ότι πιο σύγχρονο στον τομέα της διάγνωσης, αντανακλώντας τη νέα εταιρική ταυτότητα του Ομίλου. Είναι εξοπλισμένο με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και μηχανήματα που για πρώτη φορά εγκαθίστανται στην Ελλάδα, όπως ο Μαγνητικός Τομογράφος MAGNETOM Free.Max της Siemens Healthineers. Εκτός από το απεικονιστικό τμήμα, διαθέτει Καρδιολογικό Τμήμα και βέβαια πλήρες τμήμα Εργαστηριακών Εξετάσεων, ενώ οι εξειδικευμένοι και διακεκριμένοι γιατροί, το έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό προσφέρουν υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα, από τον προγραμματισμό των ραντεβού, την ποιότητα των εξετάσεων μέχρι και την παραλαβή των αποτελεσμάτων.

Πρόκειται για το 8ο Κέντρο του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη και έρχεται να προστεθεί στο πολυδύναμο δίκτυο της Εuromedica, που πλέον αριθμεί 23 διαγνωστικά κέντρα σε όλη τη χώρα, 6 κλινικές, ένα Κέντρο Αποκατάστασης και μία μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Στην εκδήλωση των εγκαινίων, οι γιατροί και οι συνεργάτες του Κέντρου  υποδέχθηκαν και ξενάγησαν τους καλεσμένους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, τον τρόπο λειτουργίας, τις εξετάσεις και όλες τις υπηρεσίες του Κέντρου.

Ο κ. Αλέξιος Κομνηνός, μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Euromedica,  μιλώντας στα εγκαίνια έδωσε έμφαση στη νέα εταιρική ταυτότητα και στις συνεχείς επενδύσεις του Ομίλου. ‘Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά : «Τα τελευταία χρόνια, με την στήριξη του βασικού της μετόχου, του επενδυτικού fund Farallon από τις ΗΠΑ, η Euromedica υλοποιεί ένα στοχευμένο επενδυτικό πλάνο. Μέχρι σήμερα ο Όμιλος πανελλαδικά, έχει ανοίξει 5 καινούρια διαγνωστικά κέντρα,  ενώ έχει ανακαινίσει κτηριακά και σε ιατρικό εξοπλισμό όλα τα υπόλοιπα και τις κλινικές του. Το νέο διαγνωστικό κέντρο Euromedica «Λευκός Πύργος», αποτελεί την πιο πρόσφατη επένδυση, φτάνουμε πλέον τα 8 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και πρόκειται για ένα πλήρες, από άποψη υπηρεσιών, κέντρο, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και χώρους ειδικά σχεδιασμένους που βασίζονται στην εταιρική ταυτότητα του Ομίλου. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που η Euromedica έχει παρουσία στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, δείχνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει στα ιατρικά δρώμενα.»

Στο ίδιο πλαίσιο, η Διευθύντρια Πανελλαδικού Δικτύου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Ομίλου, Κα Χριστίνα Καψαλάκη, επισήμανε: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί έμπρακτα την αρχική μας δέσμευση για τη δημιουργία ενός δικτύου διαγνωστικών κέντρων, με κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό, με καταξιωμένους ιατρούς και έμπειρο παραϊατρικό προσωπικό. Η Euromedica στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αριθμεί πλέον 8 σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα, από τις Δυτικές συνοικίες έως και ανατολικά, με τον Λευκό Πύργο να είναι το πρώτο που φέρει εξολοκλήρου, την νέα εταιρική ταυτότητα του Ομίλου. Παραμένουμε πιστοί στο στόχο μας που είναι να παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες υγείας, βέβαιοι ότι η Euromedica, θα εξακολουθεί να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ιατρικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.»

Εκτός από τον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη ο Όμιλος Euromedica λειτουργεί επτά επιπλέον κέντρα, την Δυτική Θεσσαλονίκη, στη Σταυρούπολη, με το αυτόνομο κέντρο που διαθέτει ανοιχτό μαγνήτη, την Πολίχνη, την Πύλη Αξιού, το Αλεξάνδρειο στην περιοχή Μπότσαρη, το Αριστοτέλειο στην Τούμπα και το πρόσφατα ανακαινισμένο κέντρο στην οδό Δωδεκανήσου με τον μαγνητικό τομογράφο των 3Τ. 

euromedica-leykos.jpg
euromedica-leykos_4.jpg
euromedica-leykos_3.jpg
euromedica-leykos_2.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ