Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έβαλαν χρώμα στην αυλή δημοτικού σχολείου (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Έβαλαν χρώμα στην αυλή δημοτικού σχολείου (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δράση στο 1ο Δημοτικό Σχολείου Καρδίας

Πήραν τα πινέλα τους, γλαστράκια με αρωματικά φυτά και «αγκαλιά» την καλή τους διάθεση και μετέτρεψαν το προαύλιο ενός σχολείου σε έναν χαρούμενο τόπο. Με τη συνδρομή του περιβαλλοντικού μη κερδοσκοπικού συλλόγου «Greek Eco Project», μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Καρδίας μεταμόρφωσαν χθες το πρωί τον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίας. Συγκεκριμένα, έβαψαν οκτώ παγκάκια γράφοντας πάνω τους θετικά μηνύματα, δημιούργησαν επιδαπέδια ζωγραφιστά παιχνίδια και φύτεψαν βότανα αλλάζοντας την τσιμεντένια εικόνα της αυλής.

Όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του «Greek Eco Project» Αυγή Μεταξά, τα παγκάκια χρωματίστηκαν με μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος και σε τέσσερα παρτέρια φυτεύτηκαν βότανα όπως λεβάντα και δενδρολίβανο. «Παράλληλα», συνεχίζει, «δημιουργήθηκε ένα παιχνίδι στο δάπεδο, σαν φιδάκι το οποίο θα χαίρονται τα παιδιά».

Ο Greek Eco Project είναι ένας περιβαλλοντικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 2020 από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό παρονομαστή την αγάπη και τον σεβασμό για το φυσικό περιβάλλον και με έδρα την Θεσσαλονίκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Άγριες μάχες στη Λωρίδα της Γάζας που παραμένει «κομμένη» στα δύο

Θεσσαλονίκη: Στον Γκουτέρες το φετινό βραβείο «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ»