Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μόνικα Μπελούτσι: Το «πριβέ» δείπνο σε γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη

Σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης δείπνησε η λαμπερή σταρ μετά τη βράβευσή της με τον "Χρυσό Αλέξανδρο"

H Μόνικα Μπελούτσι είναι από τα τιμώμενα πρόσωπα του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και χθες πραγματοποιήθηκε στο Ολύμπιον και η τελετή, όπου της απονεμήθηκε ο «Χρυσός Αλέξανδρος».

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και κατά τη βράβευσή της η Ιταλίδα ηθοποιός απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού (στη συνέχεια προβλήθηκε και η ταινία «Μαλένα»), ενώ κόσμος είχε συγκεντρωθεί και έξω από το Ολύμπιον, στην πλατεία Αριστοτέλους, για να τη δει από κοντά και να αποσπάσει μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο.

Η Μόνικα Μπελούτσι στη συνέχεια βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, σε χώρο "πριβέ" στα Λαδάδικα για δείπνο στο οποίο έδωσαν επίσης το παρών, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα, και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το μενού δεν διέφερε καθόλου από αυτό που μπορούν να επιλέξουν οι υπόλοιποι πελάτες και περιλάμβανε πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, όπως: ταραμά με λακέρδα από παλαμίδα, ωμές κοπές από μαγιάτικο και γαλαζόπτερο τόνο, μια παραλλαγή της χωριάτικης σαλάτας με τυρί, ντομάτα, παξιμάδι, κρίταμο.

Το δείπνο συνεχίστηκε με γιουβέτσι με σουπιά και το μελάνι της, στήρα σε ταβά αγιορείτικη, με άγρια χόρτα και κρέμα σελινόριζας, ενώ έκλεισε με χαλβά πολίτικο και σορμπέ. Το φαγητό συνόδευσαν με αφρώδες κρασί, ροζέ και λευκό.

 

Δείτε το βίντεο από την βράβευσή της και το "ευχαριστώ" στα ελληνικά. 

https://www.youtube.com/watch?v=QuH7o3-6dgo

 

Δείτε βίντεο από το γεύμα το μεσημέρι στην Τσιμισκή. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 38χρονη γυναίκα από βόμβα – Ποια η γυναίκα, πώς έγινε η έκρηξη
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο - Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η βόμβα να εξερράγη στα χέρια της
Θεσσαλονίκη: Νεκρή 38χρονη γυναίκα από βόμβα – Ποια η γυναίκα, πώς έγινε η έκρηξη