Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να μπουν σε μεζονέτα - Γιατί τράπηκαν σε φυγή (VIDEO)

Βίντεο ντοκουμέντο από απόπειρα διάρρηξης στο Ωραιόκαστρο

Τρεις άντρες προσπάθησαν να μπουκάρουν σε μεζονέτα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Live News" του Mega, σκοπός των αγνώστων ήταν να κλέψουν, όμως όταν αντιλήφθηκαν ότι μέσα στο σπίτι υπήρχε άνθρωπος, τρόμαξαν και τράπηκαν σε φυγή.

Όλα έγιναν αργά το απόγευμα της Δευτέρας (27/11/2023) στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 19:00.

Μέσα στη μεζονέτα ήταν μόνο η ιδιοκτήτρια, η οποία βρισκόταν στον πάνω όροφο με κλειστά τα φώτα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε το "LIVE NEWS", αρχικά εμφανίζεται ο ένας από τους τρεις επίδοξους διαρρήκτες, να ελέγχει εξωτερικά το σπίτι ώστε να δει αν υπάρχει άνθρωπος μέσα.

Αφού είδε ότι μέσα στη μεζονέτα δεν υπάρχουν αναμμένα φώτα, έφυγε και λίγα δευτερόλεπτα μετά επέστρεψε με άλλους δύο και, φορώντας όλοι κουκούλες, πήδηξαν την περίφραξη και έφτασαν στο μπαλκόνι του ισογείου.

Προσπάθησαν να σπάσουν την εξώπορτα, όμως όταν αντιλήφθηκαν την ύπαρξη της ιδιοκτήτριας μέσα στο σπίτι, τρόμαξαν και το έβαλαν στα πόδια, πηδώντας και πάλι από την περίφραξη.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες που έγινε προσπάθεια διάρρηξης στο συγκεκριμένο σπίτι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφάλειας - Ζητά αμυντική στήριξη το Ισραήλ
Τα αμερικανικά αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού μετακινήθηκαν για να δώσουν στον Τραμπ στρατιωτικές επιλογές σύμφωνα με δύο πηγές
Σύσκεψη Τραμπ με την Ομάδα Εθνικής Ασφάλειας - Ζητά αμυντική στήριξη το Ισραήλ
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία
«Καμία συμμετοχή δεν μπορεί να έχει η Τουρκία στους μελλοντικούς αμυντικούς μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο πρώην πρωθυπουργός
Καραμανλής: Δεν υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα προς διαπραγμάτευση με την Τουρκία