Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έργα ασφαλτόστρωσης σήμερα στο δρόμο για Έδεσσα – Σε ποια σημεία

asfaltostrosi-erga

Εργασίες θα γίνουν και σήμερα από συνεργεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συνεχίζονται και σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας που πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τα έργα ξεκίνησαν χθες, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, και αναμένεται να διαρκέσουν ως και αύριο, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στον ισόπεδο κόμβο του Αγίου Αθανασίου και στο παράπλευρο οδικό δίκτυο για απόσταση περίπου 200-250 μέτρων. Οι εργασίες θα εκτελεστούν ως εξής:

- Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε κάποιο από τα ανωτέρω τμήματα, εφόσον λόγω καιρού δεν μπορέσουν να εκτελεστούν/ολοκληρωθούν οι εργασίες που αναφέρονται αναλυτικά για την Κυριακή, καθώς και ένα μικρό τμήμα, περίπου 200-250 μέτρων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο.

- Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας μετά τον κόμβο του Αγίου Αθανασίου για περίπου 700-800 μέτρα.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν κατά τις παραπάνω ημέρες από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τζιτζικώστας: Τα οφέλη του τουρισμού πρέπει να μοιράζονται με τις τοπικές κοινωνίες
Κεντρικός ομιλητής στο 1ο Blue Hetirage Forum West Macedonia στη Φλώρινα ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας
Τζιτζικώστας: Τα οφέλη του τουρισμού πρέπει να μοιράζονται με τις τοπικές κοινωνίες