Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι για ηχορύπανση – 14 συλλήψεις σε καταστήματα

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι για ηχορύπανση – 14 συλλήψεις σε καταστήματα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι βρέθηκε από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου

Σειρά ελέγχων έγινε από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων. Κατά τους ελέγχους που έγιναν από το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα, από βραδινές ώρες της 01-12-2023 έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (04-12-2023), αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, συνέλαβαν συνολικά δέκα τέσσερα (14) άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν σε ισάριθμα καταστήματα μηχανήματα παραγωγής ήχου, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης για ΑμεΑ: Mην αντιμετωπίζονται όλες οι περιπτώσεις ομοιόμορφα

Καλάθι των Χριστουγέννων: Ξεκινά από 13 Δεκεμβρίου – Ποια προϊόντα θα έχει