Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε βάρος του κατηγορουμένου, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που κατασπάραξαν 50χρονη μητέρα, το μεσημέρι της Κυριακής, στην αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του κατηγορουμένου, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα (τσοπανόσκυλα) είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ' όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος. Κατά πληροφορίες, ο ισχυρισμός αυτός κρίνεται ως μη πειστικός από την εισαγγελική Αρχή, καθώς εκτιμάται ότι η τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρόνο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν και πάλι τα τρένα για Αθήνα - Τα 4 δρομολόγια
treno-trainose

Θεσσαλονίκη: Ταλαιπωρία χωρίς τέλος στον Περιφερειακό – Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα