Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Σπάραξε η μητέρα του αστυνομικού - Αχ το παιδάκι μου, πού τον πάω;

Θεσσαλονίκη: Σπάραξε η μητέρα του αστυνομικού - Αχ το παιδάκι μου, πού τον πάω;
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τραγική φιγούρα η μητέρα του εκλιπόντος αστυνομικού

Με κλίμα απέραντης θλίψης αποχαιρέτησαν όλοι όσοι παρευρίσκονταν στην κηδεία του 32χρονου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τον 44χρονο Νορβηγό τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/12) σε γνωστό μπαρ της πόλης.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του εκλιπόντος αστυνομικού, η οποία βγήκε από την εκκλησίατου Αγίου Προδρόμου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης υποβασταζόμενη, φωνάζοντας «Αχ το παιδάκι μου, αχ το παιδί μου, πού τον πάω; Δεν παθαίνω τίποτα εγώ, το παιδί μου έπαθε»

Ο αρχηγός του Σώματος αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μάνος Λογοθέτης, απέδωσαν τιμές ήρωα στον 32χρονο αστυνομικό ενώ η μπάντα της ΕΛ.ΑΣ. παιάνιζε πένθιμα με το άγημα των αστυνομικών να αποδίδει τιμητικές βολές στον αέρα.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

*βίντεο και φωτογραφίες από το newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δένδιας: Το 2024 έτος μετασχηματισμού για την ελληνική αμυντική βιομηχανία

Ιταλία: Κατά 50% αύξηση σημειώνουν οι αφίξεις μεταναστών το 2023