Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Προληπτικοί καθαρισμοί ρεμάτων στο Δήμο Παύλου Μελά

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Με εντολή του δημάρχου Δημήτρη Ασλανίδη και με στόχο την έγκαιρη προετοιμασία για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης, επέβλεψε σήμερα το πρωί εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά του ρέματος των Ανθοκήπων στην Ευκαρπία. Ο Δήμος Παύλου Μελά προχωρά σε αυτήν την πρωτοβουλία έχοντας στόχο την όσο το δυνατόν αποτελεσματική και έγκαιρη προετοιμασία για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων. Την εποπτεία καθαρισμού των ρεμάτων έχει αναλάβει ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης, Δημήτρης Αθάνατος. Οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Ο Δήμος Παύλου Μελά διατρέχεται από 5 ανοιχτά ρέματα και η ανάγκη αντιπλημμυρικής του θωράκισης είναι μεγάλης σημασίας. Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με συνεργάτες του ο κ. Ασλανίδης κατέστησε σαφές ότι η αντιπλημμυρική προστασία είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας διοίκησης. Τόνισε, επίσης, ότι απαιτείται μεγάλης κλίμακας παρέμβαση και οριστική διευθέτηση του ζητήματος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Ελληνική Κυβέρνηση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί