Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το δείπνο του Κώστα Καραμανλή σε γνωστή ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη

Το δείπνο του Κώστα Καραμανλή σε γνωστή ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στα πέριξ της πόλης ο πρώην πρωθυπουργός με εκλεκτή παρέα αυτοδιοικητικών

Την τιμητική του είχε αυτές τις ημέρες ο Χορτιάτης στη Θεσσαλονίκη, καθώς ντύθηκε στα λευκά, κάτι που προσέλκυσε άφθονους Θεσσαλονικείς. Χθες, μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, επέλεξε τον Χορτιάτη για να δειπνήσει σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής με εκλεκτή παρέα.

Ειδικότερα, ο Κώστας Καραμανλής δείπνησε στην ταβέρνα «Ο Κυνηγός», παρέα με δημάρχους και αυτοδιοικητικούς της Θεσσαλονίκης. Την… διοργάνωση του τραπεζιού ανέλαβε μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Μαζί τους συνέφαγαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου, καθώς και οι δήμαρχοι Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, αλλά και η νέα δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, Μιχάλης Γεράνης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης και στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Βάκης Φραντζής.

Η κουβέντα στο τραπέζι ήταν κυρίως αυτοδιοικητική και… Θεσσαλονικιώτικη, αλλά δεν έλειψαν και οι συζητήσεις για θέματα που άπτονται της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Μάλιστα, σχολιάστηκε θετικά το γεγονός πως παρά την χιονόπτωση οι δρόμοι προς τον Χορτιάτη ήταν σε εξαιρετική κατάσταση με τις ενέργειες του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έκκληση για αιμοδοσία από τους θαλασσαιμικούς λόγω έλλειψης αίματος

ΤΩΡΑ: Πορεία φοιτητών στη Θεσσαλονίκη – Υπό κατάληψη σχολές ΑΠΘ (ΦΩΤΟ)