Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ αστυνομικών ελέγχων για την παραβατικότητα των ανηλίκων

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο πλαίσιο της δράσης ελέγχθηκαν συνολικά 171 ανήλικα άτομα

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε απογευματινές και βραδινές ώρες χθες, Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024, σε περιοχές του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε σε επιλεγμένα σημεία, ελέγχθηκαν συνολικά 171 ανήλικα άτομα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι
Για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων και την αποτροπή τους από κατανάλωση αλκοολούχων ποτών
Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι
Μητσοτάκης: Δίκαιη η νίκη της Ισπανίας - Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική δεν αρκούν οι σταρ
«Θα έρθει και η ώρα γι' αυτό», απάντησε για το εάν η Ελλάδα θα φιλοξενήσει στο μέλλον κάποια μεγάλη αθλητική διοργάνωση
Μητσοτάκης: Δίκαιη η νίκη της Ισπανίας - Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική δεν αρκούν οι σταρ