Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση του ΑΠΘ για το δυστύχημα στα Τέμπη

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο «Μέριμνα», στέκονται δίπλα σε όσους έχει επηρεάσει το δυστύχημα

Εκδήλωση με τίτλο «Ένας συλλογικός θρήνος μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη» πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, για να συζητηθεί το πένθος και τα τραύματα, που κουβαλάνε οι επιζήσαντες του τρένου, αλλά και οι συγγενείς των θυμάτων.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο «Μέριμνα», στέκονται δίπλα σε όσους έχει επηρεάσει το δυστύχημα.

Οι οικογένειες και οι φίλοι των θυμάτων, που ακόμη αναζητούν το «γιατί», καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια.

Η γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306, λειτουργεί δωρεάν και ανώνυμα όλο το 24ωρο,για πολίτες που αντιμετωπίζουν θέματα ψυχικής υγείας, όπως το πένθος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία