Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο σε λαϊκή αγορά - Πήγαν να εμποδίσουν έλεγχο για προϊόντα μαϊμού

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στους παραβάτες επιβλήθηκε πρόστιμο 2000 ευρώ

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία κατά την διάρκεια ελέγχων κατά του παραεμπορίου σε αυτοσχέδια λαϊκή στην Ξηροκρήνη της Θεσσαλονίκης.

 Κατά τη διάρκεια της νέας επιχείρησης ελέγχθηκαν 42 άτομα και έγιναν δύο συλλήψεις, ενώ κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες σε ρούχα, παπούτσια, οικιακά είδη, μεταχειρισμένα παιχνίδια και ηλεκτρονικές συσκευές. Παράλληλα,στους παραβάτες επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ. 

Όταν κλιμάκιο αρχών προσπάθησε να κάνει έλεγχο, σημειώθηκε ένταση στο σημείο. Στην περιοχή βρίσκονταν εκπρόσωποι συλλογικοτήτων που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στους ελέγχους και έπειτα έκαναν πορεία σε κοντινούς δρόμους με κατάληξη στο δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης.

«Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν κατ' απαίτηση των κατοίκων της δυτικής Θεσσαλονίκης και κατά δέσμευση του δημάρχου, Στέλιου Αγγελούδη. Το πρόβλημα με το παρεμπόριο είναι μεγάλο στην πόλη και οφείλουμε να δώσουμε λύση για να αποκαταστήσουμε τη νομιμότητα. Κανείς δεν μπορεί να λειτουργεί εις βάρος των νόμιμων μικροπωλητών και των παραγωγών» δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοτικών Κοινοτήτων και Γειτονιών, Κώστας Τσιαπακίδης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτακτη σύσκεψη για τον καύσωνα - Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία
Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε η εξέλιξη των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών που θα διατηρηθούν έως και την Τετάρτη
Έκτακτη σύσκεψη για τον καύσωνα - Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία
Χειροπέδες σε άνδρα στη Χαλκιδική - Για κοκαΐνη και οπλοκατοχή
Στο Ι.Χ.Ε. όχημα που χρησιμοποιούσε αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 83,04 γραμμαρίων
Χειροπέδες σε άνδρα στη Χαλκιδική - Για κοκαΐνη και οπλοκατοχή