Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έβρος: Δάσκαλος μουσικής προμήθευε τους μαθητές του με ναρκωτικά!

Έβρος: Δάσκαλος μουσικής προμήθευε τους μαθητές του με ναρκωτικά!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Στη σύλληψη ενός 47χρόνου δασκάλου μουσικής προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στούντιο μουσικής που διέθετε στην πρωτεύουσα του Έβρου βρέθηκαν μέσα σε σάκο 6,3 γρ. χασίς και 9,5 απαγορευμένα χάπια, ενώ στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 9 χάπια.

Οι Αστυνομικοί της Δίωξης έφθασαν στον 47χρόνο μουσικό, όταν το βράδυ του Σαββάτου έπιασαν τρεις νεαρούς να έχουν στην κατοχή τους 5,6 γρ. χασίς. Ένας εκ των συλληφθέντων ομολόγησε από πού προμηθεύθηκε τα ναρκωτικά και υπέδειξε τον 47χρόνο από τον οποίο παρακολουθούσε μαθήματα κιθάρας. Μάλιστα υποστήριξε πως πρόσφατα του έδωσε να καπνίσει και τσιγάρο με χασίς.

Το πρωί της Δευτέρας οι Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο με την συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή στο στούντιο που διέθετε και βρήκαν την ποσότητα ναρκωτικών (ινδική κάνναβη και χάπια). Τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Επιχείρηση για την πάταξη του παραεμπορίου

X. Αηδονόπουλος: «Σκοπός μας είναι, η διαρκής επιμόρφωση των γιατρών της περιφέρειας»