Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρόταση για 11 νέες πιάτσες ταξί στην πόλη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε ποια σημεία προτείνει το Σωματείο ιδιοκτητών ταξί Ερμής να στηθούν οι νέες πιάτσες

«Η Θεσσαλονίκη αλλάζει ριζικά ως προς τη μετακίνηση των επιβατών μετά τη παράδοση σε χρήση του μετρό. Προτείνουμε 11 νέες πιάτσες στο Δήμο Θεσσαλονίκης, πλησίον των στάσεων του μετρό, με τελικό στόχο τα ταξί να φύγουν από τις κεντρικές οδούς όπως είναι η Εγνατία και να αναμένουν σε κάθετες οδούς».

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί «Ερμής» Κλήμης Λεοντιάδης, μιλώντας στην εκπομπή Δημότης online, με τον Παναγιώτη Κρινή, στο δημοτικό ραδιόφωνο FM 100.

Ο κ. Λεοντιάδης τόνισε πως μια νέα πιάτσα θα δημιουργηθεί επί της Π.Π. Γερμανού τις επόμενες μέρες μετά από συνεργασία με τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε πως το ταξί πρέπει να αποτελέσει μέρος της συνδυαστικής μεταφοράς των επιβατών από τη στιγμή που θα δοθεί σε χρήση το μετρό.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και στήριξη από την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»
Σχολίασε και τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της ΕΡΓΟΣΕ και τη στάση της Δικαιοσύνης - Τι απάντησε ο Νίκος Πλακιάς
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»