Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Δήμος στη Θεσσαλονίκη που θα δει αύξηση σε αστυνομικούς από 30 σε 100

opke-astynomia
Ο Δήμος στη Θεσσαλονίκη που θα δει αύξηση σε αστυνομικούς από 30 σε 100
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Aύξηση της δύναμης ΟΠΚΕ στο Δήμο Δέλτα από 30 σε 100 πλέον αστυνομικούς

Στη σύσκεψη των 14 Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο νέο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάστηκε το σχέδιο αστυνόμευσης της Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Yφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, καθώς και ο Pεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Υπουργός κατέγραψε τα αιτήματα των αιρετών, μεταξύ αυτών της ανάγκης για μεταστέγαση πολλών Α.Τ στις κατά τόπους περιοχές, λόγω ακαταλληλότητας των κτιρίων, την ενίσχυση αστυνομικών, την αύξηση των περιπολιών σε γειτονιές και ανοικτούς χώρους, την εφαρμογή μέτρων για την αντιμετώπιση της βίας στους ανήλικους κ.α.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά έθεσε τα προβλήματα ασφάλειας που αντιμετωπίζει η περιοχή, με τον Υπουργό να κάνει γνωστό ότι πλέον η δύναμη της ΟΠΚΕ που εδρεύει στο Δήμο Δέλτα αυξάνει την δύναμη της από 30 σε 100 αστυνομικούς συνολικά. Παράλληλα, η Δήμαρχος ζήτησε την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων καθώς στο Δήμο υπάρχει μόνο ένα, στην Σίνδο, ενώ οι ανάγκες είναι περισσότερες λόγω της μεγάλης έκτασης και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών  του Δήμου Δέλτα στον τομέα της διαφύλαξης της ασφάλειας του πολίτη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Eurojackpot: Στις 21:00 η μεγάλη κλήρωση για τα 64 εκατ. ευρώ

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: «Με έπιασε σεξουαλικά και είπε ότι ήταν πατρικό χάδι»