Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η πρόγνωση του σημερινού καιρού

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με τοπικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη, σχεδόν θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο, θερμοκρασία σε πτώση στα ανατολικά και νότια.

Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά του σημερινού (8/4) καιρού, σύμφωνα με το meteo.gr

Πιο αναλυτικά:

Για τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, με τοπικές βροχές στα βόρεια και ορεινά τμήματα της Κρήτης. Η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς), 11 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 10 έως 22 βαθμούς στην Ήπειρο), 14 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 12 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο μέτριοι 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάστιγα οι υδροκλοπές στην Ποτίδαια - «Γυρίζουν ρολόγια, μετατρέπουν υπόγεια σε σπίτια»
Μέσα στο 2026 καταγράφηκαν περίπου 60 περιστατικά υδροκλοπών σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας
Μάστιγα οι υδροκλοπές στην Ποτίδαια - «Γυρίζουν ρολόγια, μετατρέπουν υπόγεια σε σπίτια»
Σοβαρές ζημιές από καταιγίδα στη Δράμα: Έπεσαν δέντρα και στύλοι, πλημμύρισαν δρόμοι
Η τεράστια ποσότητα νερού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους
Σοβαρές ζημιές από καταιγίδα στη Δράμα: Έπεσαν δέντρα και στύλοι, πλημμύρισαν δρόμοι
Σχέδιο για 10ήμερη εκεχειρία στο Ιράν – Σενάριο γενικευμένου πολέμου εξετάζει ο Τραμπ
Δέκατη συνεχόμενη νύχτα αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν – Η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις σε Κουβέιτ, Μπαχρέιν και Ιορδανία
Σχέδιο για 10ήμερη εκεχειρία στο Ιράν – Σενάριο γενικευμένου πολέμου εξετάζει ο Τραμπ