Επτά χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Νάσος Κωνσταντίνου άφησε την τελευταία του πνοή.
Το απόγευμα της Κυριακής τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο μπροστά από το μνημείο που έχει στηθεί επί της Αγίου Δημητρίου. Στεφάνι κατέθεσαν η ΠΑΕ και ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Ήταν 27 Απριλίου του 2017, όταν ο 24χρονος, τότε, Κύπριος φίλος του Δικεφάλου είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του κυπέλλου.
Μετά το παιχνίδι δέχτηκε οπαδική επίθεση στην Οδό Αγίου Δημητρίου και στην προσπάθεια του να ξεφύγει, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, στις 4 Μαΐου 2017.
Η αδερφή του έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επτά χρόνια μετά την οπαδική επίθεση στο φίλαθλο του ΠΑΟΚ που κατέληξε σε τραγωδία.
«Επτά χρόνια πέρασαν… 2548 μέρες χωρίς εσένα…τόσα όμορφα που δεν ήσουν εδώ να τα ζήσεις, να τα χαρείς, να γελάσεις με τη ψυχή σου… αν και για να λέμε την αλήθεια 2548 μέρες άδειες χωρίς εσένα εμείς χάσαμε που λείπεις από τη ζωή μας», έγραψε μεταξύ άλλων.



Με πληροφορίες από sdna
Φωτογραφίες: sdna.gr