Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τούνελ Κατερίνης: Παραδίδεται σε κυκλοφορία ο κλάδος προς Θεσσαλονίκη

Παρουσία Ταχιάου αύριο μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης της σήραγγας

Παρουσία του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, Νίκου Ταχιάου, θα παραδοθεί στην αμφίδρομη κυκλοφορία ο κλάδος προς Θεσσαλονίκη της Σήραγγας Κατερίνης (Σήραγγα Τ4), αύριο, Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για την αναβάθμισή της.

Ο Υφυπουργός Υποδομών θα επιθεωρήσει τις παρεμβάσεις που έγιναν από τον παραχωρησιούχο, «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», στην ηλεκτροδότηση, στην εποπτεία, στον αυτόματο έλεγχο, στον αερισμό και στα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, που καθιστούν τη σήραγγα (τούνελ) ασφαλέστερη για τους διερχόμενους οδηγούς.

Μέχρι την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων η κυκλοφορία των Ι.Χ. θα διεξάγεται μέσω του αμφιδρομημένου κλάδου, με μια λωρίδα, ανά κατεύθυνση και Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων (π.χ. φορτηγά, λεωφορεία) η κυκλοφορία θα εξακολουθήσει να γίνεται μέσω της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης.

Υπενθυμίζεται ότι η σήραγγα παρέμεινε καθολικά κλειστή από την 8η Απριλίου 2024.

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός θα μεταβεί και στην Γέφυρα Αξιού, όπου θα πραγματοποιήσει αυτοψία των εργασιών αποκατάστασής της.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξάνθη: «Επιστρατεύoνται» αρπακτικά πουλιά για να φύγουν τα περιστέρια από την πόλη
Θα πραγματοποιούνται πτήσεις εκπαιδευμένων αρπακτικών, τα οποία θα λειτουργούν σαν φυσικοί θηρευτές
Ξάνθη: «Επιστρατεύoνται» αρπακτικά πουλιά για να φύγουν τα περιστέρια από την πόλη
Ουκρανία: Ο Τραμπ ενέκρινε τις πρώτες εξαγωγές όπλων από όταν έγινε πρόεδρος
Η κυβέρνηση Τραμπ ενημέρωσε το αμερικανικό Κογκρέσο ότι σχεδιάζει να εξάγει προϊόντα στην Ουκρανία ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων
Ουκρανία: Ο Τραμπ ενέκρινε τις πρώτες εξαγωγές όπλων από όταν έγινε πρόεδρος