Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική «σκούπα» για αλλοδαπούς – Που έγιναν έλεγχοι

Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην ελληνική επικράτεια

Στοχευμένη δράση έγινε από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε πλατείες, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, στην ευρύτερη περιοχή των οδών Μοναστηρίου – Γιαννιτσών, σε περιοχές του Ευόσμου και του Δ.Δ. Φιλαδέλφειας και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις. Ελέγχθηκαν συνολικά 98 άτομα και συνελήφθησαν 2.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και την καταστολή της παραβατικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, απογευματινές ώρες της 20-05-2024 έως πρώτες πρωινές ώρες της 21-05-2024, πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε πλατείες, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, στην ευρύτερη περιοχή των οδών Μοναστηρίου – Γιαννιτσών, σε περιοχές του Ευόσμου και του Δ.Δ. Φιλαδέλφειας και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα:

• Ελέγχθηκαν 98 άτομα και 11 οχήματα,

• Προσήχθησαν 21 άτομα και

• Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Παρόμοιες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Είμαστε πολύ κοντά σε μια πυρηνική συμφωνία με το Ιράν
Εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη δυνατότητα να αποφευχθούν στρατιωτικά πλήγματα στις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις
Ντόναλντ Τραμπ: Είμαστε πολύ κοντά σε μια πυρηνική συμφωνία με το Ιράν