Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε γυναίκα για 5.000 ευρώ - Γιατί δήθεν τον δάγκωσε σκύλος της

Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε γυναίκα για 5.000 ευρώ - Γιατί δήθεν τον δάγκωσε σκύλος της
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αξίωνε εκβιαστικά τα χρήματα για να μην την καταγγείλει - Συνελήφθη από την αστυνομία ένας 30χρονος

Ένας 30χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, επειδή αξίωσε εκβιαστικά 5.000 ευρώ από μία 54χρονη, προκειμένου να μην την καταγγείλει για δήθεν τραυματισμό που υπέστη από δάγκωμα του σκύλου της.

Ύστερα από διαδοχικές τηλεφωνικές κλήσεις του 30χρονου προς την γυναίκα κατά την οποία ο συλληφθείς ζητούσε τα χρήματα, εκείνη αποφάσισε να απευθυνθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και η εισαγγελέας ποινικής δίωξης έδωσε εντολή να σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία.

Τελικώς, ο νεαρός συνελήφθη όταν χθες το απόγευμα μετέβη σε αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει έγκληση εναντίον της 54χρονης για την υποτιθέμενη σωματική βλάβη από αμέλεια.

Παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για απόπειρα εκβίασης στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Βόλο μετάγονται οι 2 ανήλικοι - Για την απόπειρα ληστείας του κτηνοτρόφου στο Κιλκίς

Ανάκληση προϊόντος από τα ράφια γνωστής αλυσίδας σούπερ – μάρκετ (ΦΩΤΟ)